top of page
Pige med læder rygsæk

Psykoterapeutisk Samtale

Enkelt samtale

Varighed: 45-60 minutter

Pris: 500 kr.

Jeg tilbyder terapi, eksistentielle samtaler samt råd og vejledning til unge og voksne samt forældre til unge med forskellige problematikker og psykisk sårbarhed.

Vejledning til hvordan man kan være en god forælder til sine unge og voksne børn der kæmper med selvværd, præstationspres, forkerthedsfølelse, ensomhed, angst og måske psykiske lidelser eller diagnoser.

10.png

Gruppeforløb til Unge

(Under udvikling)

Gruppeforløb til unge

Forløb varer 8 X 120 min.

Samlet pris pr person: 5000 kr.

Jeg er ved at udvikle forløb sammen med en anden psykoterapeut der ligesom jeg også har pædagogisk baggrund og mange års erfaring med børn og unge.
Forløbet har til formål at unge med psykisk mistrivsel kan mødes med andre unge med lignende bekymringer i en lille tryg gruppe med 2 terapeuter.
Emnerne kan være bredere eller mere snævre, som fx at føles sig ensom, have svært ved at finde mening med tilværelsen, følelse af at være alene med bekymringer, præstationskrav, mobning, konflikter med forældrene. For bare at nævne nogle emner, som mange unge kan opleve.
Grupperne vil være på 5-8 deltagere (for dynamikken i gruppen bør de ikke være hverken mindre eller meget større).
Hvis du sidder med en ide til et gruppeforløb, så kontakt mig gerne. Vi vil gerne forsøge at skræddersy forløb, der passer aktuelt til de unges behov.

Unge Romance

Individuel terapi og gruppeforløb 

Gruppeforløb til 

Varighed: 5 X 120 minutter

Samlet pris pr person: 3500 kr.

Jeg tilbyder individuelle samtaleforløb og gruppeforløb til unge og til forældre- se neden for.

Jeg tilbyder også samtaler og gruppeforløb til andre, kontakt mig for at høre nærmere.

Det kan være et gruppeforløb om fx selvværd, relationer, ensomhed, opvækst og barndom, at vokse op med en forælder der drikker, og mange andre problemstillinger, du eller I kan have behov for at tale med andre omkring

9.png

Gruppeforløb til forældre (Under udvikling)

Gruppeforløb til 

Forløb varer 5 X 120 minutter

Samlet pris pr person: 3500 kr.

Jeg er ved at udvikle forløb sammen med en anden psykoterapeut der ligesom jeg har pædagogisk baggrund og mange års erfaring i at samarbejde med forældre, vejlede og støtte til godt forælderskab.

Formålet er at skabe trygge rammer for grupper af forældre der kan se en ide i at tale sammen med andre forældre om oplevelser af konflikter, frustrationer og følelsen af manglende mestring ift. de unge mennesker. Grupperne har til formål at fungere som samtaleforløb og netværksgruppe i et kortere forløb, hvor I som forældre kan deltage enten som par eller enkeltpersoner sammen med andre par og enkeltpersoner. Uanset om I bor sammen, eller er skilt kan I deltage som par (I har som udgangspunkt et ønske om at få det bedre med jeres unge mennesker).

Hvis du sidder med en ide til et gruppeforløb, så kontakt mig gerne. Vi vil gerne forsøge at skræddersy forløb, der passer aktuelt til de behov, man kan have som forældre til teenagere eller voksne børn.

bottom of page